Головна сторінка » Напрями » Художнє відділення » Викладачі художнього відділення

Викладачі художнього відділення

Глушич Лариса Александровна copy

Глушич Лариса Олександрівна

Завідуюча художнім відділенням

Закінчила педагогічне відділення Харківського художнього училища, має вищу економічну освіту.

Викладає живопис, рисунок і композицію. Проводить заняття з мультиплікаційної графіки. Заняття східними єдиноборствами характеризує Ларису Олександрівну як зібрану та вольову людину. Це дуже позитивно впливає на роботу її дитячого колективу. Вона згуртувала та надихнула свій клас на створення нових мультиплікаційних проектів. Лариса Олександрівна є членом Національної спілки художників України, входить до складу творчого об’єднання «Rad Hours». Зі своїми роботами багаторазово брала участь у всеукраїнських та міжнародних виставках, а також влаштовувала персональні виставки.

 

 

 
Борзова Людмила Андріївна

Викладає рисунок, живопис, композицію.

Закінчила Харківську державну академію дизайну і мистецтв.

Має величезний досвід педагогічної діяльності. Проводить спеціалізовані майстер-класи. Творчо підходить до навчання дітей. Прищеплює інтерес до класичного академічного напрямку в мистецтві. Багато її випускників продовжує фахову освіту в різних містах України та світу.

 

 

 

 

 

 
Ларионов Сергей Павлинович copyЛаріонов Сергій Павлинович

Викладає скульптуру та ліплення.

Закінчив архітектурний факультет Харківського інженерно-будівельного інституту.

Працює в школі практично з моменту її відкриття. Учні на його уроках ліплять з глини, та беруть участь у створенні пластилінових мультфільмів. Багато дітей стають переможцями різних міжнародних фестивалів та конкурсів. Постійно працює над підвищенням свого професійного рівня, ніколи не зупиняється на досягнутому.
 

 

 

 

 

 
Ларионова-Татьяна-Ивановна- без слоганаЛаріонова Тетяна Іванівна

Викладає рисунок, живопис, композицію.

Закінчила Харківський національний педагогічний університет імені Г.С.Сковороди та педагогічне відділення Харківського художнього училища,

Викладач з яскраво вираженим мальовничим напрямком. Невпинно працює над підвищенням свого професійного рівня, ніколи не зупиняється на досягнутому. Творчо підходить до навчання юних художників. Прищеплює інтерес до класичного академічного напрямку в мистецтві. Знайомить дітей з новими напрямками в сучасному мистецтві. Постійно бере участь в міжнародних та регіональних конкурсах дитячого малюнка.

 

 

 
ЛитвиненкоЛитвиненко Владислав Сергійович

Викладає рисунок та живопис.

Закінчив Харківську державну академію дизайну і мистецтв.

Спеціаліст з реставрації творів живопису.

У ШСТСН викладає з 2017 року. Постійно працює над підвищенням свого професійного рівня. Захоплюється теоретичними та практичними аспектами реставрації творів образотворчого мистецтва, академічним рисунком і живописом. Паралельно вивчає питання методики викладання художніх дисциплін.

 

 

 

 

ВасильеваВасильєва Вероніка Ігорівна

Викладає рисунок, живопис, композицію, сценографію.

Закінчила Харківське художнє училище за спеціальністю «Художник-оформлювач театральної сцени» і Харківський національний університет міського господарства імені А.Н. Бекетова за фахом “Дизайн архітектурного середовища”.
 

 

 

 

 

 

 

Глушич АртемГлушич Артем Олегович

Викладає рисунок, живопис, композицію та історію мистецтв.

Закінчив Харківську державну академію дизайну і мистецтв, факультет «Дизайн середовища» за спеціальністю «Інтер’єр і обладнання», аспірантуру при Харківській державній академії дизайну і мистецтв.

Член молодіжного об’єднання при Національній спілці художників України.

Учасник обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок і конкурсів.

Співавтор проекту і створення Музею історії та залізничної техніки Південної залізниці.